tisdag 4 september 2012

Stockholm Drop In spel Torsdagen den 6 Sep & Söndag den 9 September!!OBS!

Rekord efter rekord nu i slutet av sommaren när det gäller antalet besökare/spelare med över 100 personer,STORT TACK till alla för visad förtroende! Riktigt trevligt att det är fler och fler som hittar till oss, kom du också och spela på bästa och modernaste bana i Stockholm! Vi har även Torsdagar kvar för drop in spel från 15.00 - 20.00,varmt välkomna alla!!

När: Torsdag den 6 September Tid: FRÅN 15.00 – 20.00 och
Söndag den 9 September Från 11,30 - 17,00

 



Var: APG STOCKHOLM ULTIMATE ACTION CENTER – Utan tvekan mest moderna anläggningen i Stockholm med oslagbara faciliteter,kom och se själv varför det är fler och fler som hittar hit varje vecka,adrenalin kick utöver det vanliga!

Hitta till oss: http://www.apg.se/wp/bokningar - Närmaste Paintball park från City!! Bättre läge får du leta efter,endast 2 minuter från E4 om du kommer med bil och 10 min från T-bana,,nära till ALLT du behöver!

Varför APG?: Om du kommer och spelar hos oss första gången så kan vi lova dig att det inte blir den sista! Med dom banor vi har just nu så finns ingen annan park i Stockholm som kan jämföras.Oerhört roligt att se antalet spelare växa stadigt,ALLA vi pratar med tycker att anläggningen ligger så bra till,nära till E4 och T-bana,ström,vatten på plats att dricka och tvätta av sin utrustning och sig själv,riktiga tvättmöjligheter,omklädningsrum,café,Mcdonalds, m.m. Allt detta spelar stor roll när man ska välja paintball bana och spara extra slantar på bensin,tid, m.m.
Varmt välkomna!!

Format: SUP-AIR ,FLERTAL SCENARIO BANOR SÅ SOM VIETNAM,ZOMBILAND,LORD OF RINGS,SNIPER PARADISE

Boll: FRÅN ENDAST 350 KRONOR/LÅDA (2000st.) OBS! ENDAST APG BOLLAR GÄLLER OBS!!

Luft: FINNS PÅ PLATS OCH INGÅR I SPELAVGIFTEN,4500 PSI,TANKA SÅ MYCKET DU VILL

Avgift: ENDAST 100 KR FÖR DIG MED EGEN GODKÄND UTRUSTNING

Hyra komplett utrustning för en speldag: Under 18 år – endast 150 kronor p.p.,över 18 år 250 kronor p.p.

Varmt välkomna!
APG PRO CREW

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar